Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leoktoberfest 2021

oktober 22 @ 19:30 - 22:30

- €27,50

Vrijdag 22 oktober 2021 is het eindelijk weer zo ver!
De tweede editie van het Leoktoberfest in Zwolle.

Dit maal nog professioneler. In samenwerking met Bohemean (u kent ze wel van de bierpakketten 2020) hebben we maar liefst 200 liter (!) unieke Leo bier gebrouwen. De ‘Blonde Leo’ is het prachtige resultaat!

Deze Blonde Leo en nog vele andere bieren wilt u natuurlijk weer proeven met ons onder het genot van een lekker hapje. In de brouwerij zelf, dus de perfecte toon is al gezet voor de juiste sfeer. Zo fijn dat we elkaar weer live mogen ontmoeten.

En dan… Veel belangrijker natuurlijk dan alle smaakvolle gezelligheid… Het Goede Doel waarvoor wij deze avond organiseren. Alle opbrengsten komen ten gunste van: Stichting Happy Holiday.

Stichting Happy Holiday biedt vakanties aan voor gezinnen waarvan één of meerdere gezinsleden ernstig ziek zijn. Niet alleen het zieke kind (of ander gezinslid) staat centraal, maar ook de “gezonde” gezinsleden. Buiten de 24/7 zorg die we kunnen geven, door gespecialiseerde (kinder) verpleegkundigen en vrijwilligers, bieden we de gelegenheid tot plezier voor het hele gezin, rust voor ouders/verzorgers. We kunnen, indien je dat wilt, voor een week, de hele zorg uit handen nemen, zodat de rest van het gezin, met een gerust hart, samen mee kan doen aan de activiteiten, of eens een weekje lekker ongestoord doorslapen zonder dat je zelf op hoeft te staan voor het tussendoor geven van medicatie e.d. Happy Holiday biedt deze vakantie aan in het prachtige Hotel IJsselvliedt in het Gelderse Wezep. Hier kunnen kinderen zich prinsen en prinsessen voelen en ouders/verzorgers kunnen zich prinsheerlijk laten verwennen. De vakanties van Happy Holiday zijn all inclusive, met uitzondering van de drankjes aan de bar.

 

 

Wist u dat… Na de proeverij onze Blonde Leo ook los per fles in de verkoop gaat?

 

N.B. Op deze mooie avond houden wij ons aan de op dat moment geldende richtlijnen vanuit het RIVM.
Gezien deze richtlijnen hebben wij een maximaal aantal bezoekers waar wij ons aan dienen te houden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt is dus het credo voor deze kaartverkoop!

Gegevens

Datum:
oktober 22
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€27,50

Organisator

Leo Club Zwolle
E-mail:
info@leoclubzwolle.nl
Site:
www.leoclubzwolle.nl

Locatie

Zwols Brouwtheater
Westerlaan 45
Zwolle, 8011 CA Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.bohemean.nl/brouwtheater/

Gegevens

Datum:
oktober 22
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€27,50

Organisator

Leo Club Zwolle
E-mail:
info@leoclubzwolle.nl
Site:
www.leoclubzwolle.nl

Locatie

Zwols Brouwtheater
Westerlaan 45
Zwolle, 8011 CA Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.bohemean.nl/brouwtheater/