Laden Evenementen

« Alle evenementen

High Tea Pakket 2021

april 12 - juli 12

Helaas voor iedereen een bekend feit dat de horeca het heel zwaar heeft in deze tijden. Vandaar dat wij met veel enthousiasme een bijdrage in willen leveren om de Kas van KAAT ietsjes verder te helpen.

De steun is dit keer tweeledig. Van ieder pakket gaat rechtstreeks €6,- naar de Kas van KAAT. Daarnaast zijn alle producten in dit heerlijke Hight Tea pakket door hen gemaakt en samengesteld.

De Kas van KAAT en de kwekerij van SymBIO&zo zijn onderdeel van de Omega-groep (www.omegagroep.nl) . Deze zorgorganisatie biedt begeleiding op gebied van wonen, ambulante- gezinsbegeleiding en werk en dagbesteding. Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen dan ook centraal. Deze menselijke ontmoeting is het uitganspunt van alles wat we bij Omega Groep doen. Het appèl wat de ene mens op de andere mens doet vormt de bron van onze relaties.

Daarom zijn de erkenning van wat de cliënt nodig heeft om kwaliteit in zijn leven te ervaren èn de erkenning van wat de medewerker nodig heeft om daaraan een bijdrage te kunnen leveren verankerd in de visie van Omega Groep.

Gegevens

Begin:
april 12
Einde:
juli 12

Locatie

Kas van KAAT

Gegevens

Begin:
april 12
Einde:
juli 12

Locatie

Kas van KAAT